Det här är Per och Katarina Wikholms andra kokbok som även denna fokuserar på vardagsmat.
Boken är uppdelad i olika avsnitt och inleds med recept på fredagsmys/snacks – Baconmusslor och Chili Cheese är några exempel. Det finns också många exempel på såser och röror, där till exempel den klassiska räksalladen som man brukar köpa i ”korvmojen” görs om till en variant med lite kolhydrater.
Maträtterna är indelade i färsrätter, kötträtter, grytor och långkok, fisk och skaldjursrätter och gröna rätter. Några efterrrätter och fikabröd finns också med. Kåldolmar, Rullader på lövbiff, Saltimbocca och Laxpudding är några av recepten.
Boken har enkla och bra recept som är lätta att följa.
I alla recept anges kolhydratinnehåll per portion vilket är väldigt användbart speciellt när man precis har börjat med LCHF.
Läs mer och köp boken här
Tips på fler böcker av Katarina Wikholm och Per Wikholm hittar du här