Ulrika Davidsson har tidigare skrivit många kokböcker om GI, raw food och detox och har nu också kommit med ytterligare en LCHF-kokbok.
Det här är en kokbok för dig som gillar fräscha rätter med mycket grönsaker. Kokboken innehåller recept på 100 olika rätter som alla är enkla att följa och de flesta har också fina bilder. Det finns ett brett utval av recept indelade i frukostar, mellanmål, sallader, soppor, fisk och skaldjur, kyckling, kött och desserter.
Några exempel på recept i boken är Avocadosoppa med räkor, Krämig laxsallad och Mozzarellalax med sparrispannacotta.
Andra recept är Kokos- och limesoppa med fisk, Torsk med ingefärssås, Färsbiff med varm champinjonsallad och Lammfärslimpa med rödbetor och getost. Det finns också efterrätter som till exempel blåbärspannacotta med lime, hallonbollar med kakaonibs och blåbärsglass med blandade bär.
Det här är en kokbok som innehåller lite av varje, du hittar alltid något som passar oavsett om du vill laga kött, fisk eller kyckling.
Läs mer och köp boken här