Cathrine Schück är en kokboksförfattare som har gjort flera LCHF-kokböcker.
I den här boken koncentrerar hon sig på problemställningen: vad ska man ta med sig till jobbet/på resan/på utflykten när man äter LCHF? Det vill säga, när man inte äter hemma.
Boken innehåller drygt 50 recept på mat som är smidig att ta med sig ut. Tanken är att det ska vara mat som är snabb, enkel, lättlagad och fräsch. Den ger också tips på hur du enkelt tar vara på matresterna från middagen och fixar till en bra matlåda till jobbet nästa dag.
Boken innehåller recept på olika wraps, soppor och sallader. Det finns också kött och fiskrätter samt ganska många vegetariska recept. Exempel på maträtter i boken är: Salladswrap med ägg och tonfisk, Kyckling- och blomkålssoppa, och flera olika sallader med till exempel kyckling, biff och lax. Croque Monsieur (varma smörgåsar) grönsakspaj och tonfiskpaj är andra recept som finns i boken.
Alla recept är enkla och tydliga med fina bilder.
Läs mer och köp boken här
Tips på fler LCHF-kokböcker av Cathrine Schück hittar du här